全!2017年6月六级答案第二部分
作者:阁主|来源:拉菲彩票娱乐平台四六级微信|2017年06月23日 00:15

后台留言最多的是求六级答案的各位同学~ 小编今天整理了第二部分答案哦。墙裂建议,结合前天发的第一部分答案一起看~ 

1 听力第二套
1. A) He would feel insulted.
2. D)They need improvement.
3. A) He seldom writes a book straight through.
4. D) Unlike a football match, there is no end to writing a book.
5. C) High college dropout rates among black athletes.
6. D) They make money for the college but often fail to earn a degree.
7. C) Slightly over 50%.
8. A) Coaches lack the incentive to graduate them.
9. B) Holiday shopping.
10. D) About 183.8 million.
11. C) They are thriving once more.
12. B) Higher employment and wages.
13. D) They are antibiotic-resistant bacteria.
14. D) Routine operations have become complex.
15. C) Money.
16. B) It improves students’ ability to think.
17. A) They encourage academic democracy.
18. A) His thirst for knowledge.
19. D) People tend to underestimate their mental powers.
20. B) They include more or less the same number of states.
21. C) Reviewing your lessons where the exam is to take place.
22. A) Discover when you can learn best.
23. C)He is a sociologist.
24. D) In developing countries.
25. B) Their income is less than 50% of the national average family income.
 
2 作文(技校还是大学)
Nowadays, there has been a heated discussion as to whether students should choose to go to a vocational school or a university. Views on the topic vary greatly among people from different walks of life. Some believe that it is a better choice to go to vocational school, but others consider it better to go to a university. 
I totally disagree with the first idea for the reasons presented below. To begin with, it harms the society in that vocational schools often equip students with some skills for jobs and send them to the society way too early. There will be great competition in the job market. The greater the competition is, the higher the unemployment rate, and consequently the more unstable the society will become. Furthermore, it is harmful to the students themselves. Without the choice to pursue higher level of learning, many great scholars today would never have achieved such great success. 
From my perspective, it is crucial that the government should encourage people to pursue higher and further study. Also it is high time that people understood the meaning and value of higher education. Only in this way can we achieve greater success.
(拉菲彩票平台网校版)
 
3 翻译(唐朝)
唐朝始于618年,终于907年,是中国历史上最灿烂的时期。经过三百年的发展,唐代中国成为世界上最繁荣的强国,其首都长安是世界上最大的都市。这一时期,经济发达,商业繁荣,社会秩序稳定,甚至边境也对外开放。随着城市化的财富的增加,艺术和文学也繁荣起来。李白和杜甫是以作品简洁自然而著称的诗人。他们的诗歌打动了学者和普通人的心,即使在今天,他们的许多诗歌仍广为儿童及成人阅读背诵。
基础版:
The Tang Dynasty started in 618 and ended in 907. It was the most glorious time in Chinese history. After developing for 300 years, Tang became the most prosperous country in the world. Its capital, Chang’An, was the biggest city in the world. At this time, economy was developed. Commerce was prosperous. Social order was stable. Even the borders were open to other countries. With urbanization and growing wealth, art and literature also thrived. Li Bai and Du Fu were famous poets. They were famous for their concise and natural works. Their poems touched the hearts of scholars and ordinary people. Even today, many children and adults are still reading and reciting their poems.
进阶版:
Initiated from AD 618 to AD 907, the Tang dynasty was regarded as the most glorious period of Chinese history. After developing for 300 years, China in Tang dynasty became the most prosperous country in the world, and its capital Chang’an the biggest metropolis. China in this period enjoyed a splendid era with overwhelmingly developed economy and commerce, and the social order also remained stable, even the borders were open to other countries. With the development of urbanization and the accumulation of wealth, art and literature also thrived. Famous poets like Li Bai and Du Fu were known for the concise and neat language in their works. Their poems touched everyone, ranging from scholars to ordinary people. Even today, their poems are still being read and recited by both children and adults.
(拉菲彩票平台网校版)
 
4 阅读理解
长篇阅读匹配(整理自网络):
 
第一套:
 
第二套:
36 F Middle school is a crucial period when students may become keenly interested in advanced mathematics
37 A Elite school math competitions are attracting more interest throught the United States.
38 I Math circles provide students with access to advanced-math training by university professors
39 G Students may take advantage of online resources to learn to solve math problem.
40 L The summer program run by a nonprofit organization has helped many underserved students learn advanced math.
41 E Winners of local contests will participate in the national math competition for free.
42 J Many schools don't place academic competitions at the top of their priority list.
43 B Contestants of elite high school math competitions are mostly Asian and white students from well-off families.
44 M Some math training programs primarity focus on raising students' math scores.
45 H Some intensive summer programs are very expensive but most of them provide scholarships.
第三套暂缺
仔细阅读(整理自网络):
第二套:
51. [B] It was unaffordable for ordinary people.
52. [C] They were versed in literature and interested in art.
53. [D] They gained some knowledge of classical art and architecture.
54. [B] Europe hardly had any museums before the 19th century.
55. [A] There appeared more and more Roman-style buildings.
 
第三套:
 
Text 1:
答案:
原文:
 
答案:
原文:
答案:
原文:
答案:
原文:
答案:
原文:
 
仔细阅读2
答案:
原文:
答案:
原文:
答案:
原文:
答案:
原文:
答案:
原文:
 
2017年6月六级答案到此完结~  祝大家过过过~

相关热点: 四六级应试宝典六级主题六级答案背诵为王第一册

0
点赞
收藏
分享:
挑错
 
猜你喜欢

请输入错误的描述和修改建议,非常感谢!

错误的描述:

修改的建议:
展开导航
我的收藏
我的课程
TOP